15 lielākās kļūdas tīrīšanā, kas jūsu mājas padara vēl netīrākas. Ievērojot šos padomus, jūs ietaupīsiet laiku

Tualetes birstes uzglabāšana slapjā veidā.

Nu sveiki, baktēriju perēkli! Bet ir variants – turēt birsti tualetes podu tīrīšanas līdzekļa šķīdumā, periodiski to nomainot.

Netīrs atkritumu spainis.

Ja jūs savā virtuvē esat pamanījuši nepatīkamu smaku, tas var norādīt uz to, ka jūs sen neesat tīrījuši atkritumu spaini. Tīriet to vienu reizi nedēļā ar tīrīšanas līdzekli, kas satur balinātāju, lai kontrolētu nepatīkamās smakas.

Steidzieties tīrīt plīti.

“Ļaujiet izsmidzinātājam un tīrīšanas līdzeklim pastrādāt dažas minūtes, pirms sākat to visu berzt nost”, – stāsta Kerolīna Forte. “Tas palīdz izšķīdināt taukus un pleķus, tāpēc būs nepieciešams pielikt mazāk pūļu”.

Drumslu ignorēšana uz klaviatūras.

Pirms ķerieties klāt klaviatūrai ar dezinficējošu salveti, noteikti to apgrieziet otrādi un izkratiet visas drumslas.

Trauku mazgāšanas līdzekļa izmantošana visur.

Neskatoties uz to  ka šis produkts cīņā ar taukiem ir spēcīgs, tas atstāj pleķus uz citām virsmām. Tāpēc jums vajadzētu izvairīties izmantot šķidrās ziepes, lai nomazgātu stiklus un jūsu automašīnas stiklus.

Pārāk liela veļas kondicioniera daudzuma lietošana.

Protams, ka jūs vēlaties gulēt mīkstos palagos. Bet pārāk liela produkta daudzuma lietošana, nekā to ir ieteicis ražotājs, izraisīs tieši pretēju efektu. Tas var padarīt audumu cietu un skrāpējošu, un pat taukainu, un mazināt dvieļu uzsūkšanas spēju.

Netīru sūkļu lietošana.

Sūkļi kļūs par mikrobu perēkli, ja tos nedezinficēsiet ik pēc pāris dienām (un nemainīsiet katru mēnesī). Lai to izdarītu, iemērciet švammi ūdenī, pēc tam ielieciet to traukā, kas ir piemērots mikroviļņu krāsnij, un pēc tam vienu minūti karsējiet augstā temperatūrā.

 Vai jūs arī pieļāvāt visas šīs kļūdas?

avots: goodhousekeeping.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment