Želeja “Kafija ar putukrējumu” (fotorecepte)

jele-kofe-so-slivkami-2

Želatīnu aplejam ar 100 ml ūdens. Ļaujam uzbriest.

Liekam uz vidēja uguns un, pastāvīgi maisot, līdz želatīns izkust. Taču neļaujam masai vārīties!

jele-kofe-so-slivkami-3

Pievienojam karsto kafiju, cukuru un samaisām līdz cukurs izkust.

jele-kofe-so-slivkami-4

Pievienojam saldo krējumu un liķieri, samaisām.

jele-kofe-so-slivkami-5

Salejam deserta traukos. Ieliekam desertus ledusskapī līdz tie atdzist (apmēram 2-4 stundas).

Dekoram – saputojam aukstu saldo krējumu ar cukuru. Uzliekam uz želejas ar konditorejas šprices palīdzību vai karoti. Apkaisām ar šokolādi.

Labu apetīti!

Avots: vkusnyblog.ru

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment