Visu iemīļots gardums – „Vēja kūkas” ar biezpiena krēmu (fotorecepte)

1

Sagatavojiet mīklu. Sajauciet 100 g sviesta ar ūdeni. Vāriet.

2

Tad ieberiet sāli, miltus un pastāvīgi maisiet masu.

3

Kad mīkla novārīsies un sabiezē, noņemiet to no plīts un citu pēc citas pievienojiet olas, kārtīgi samaisot.

4

Noklājiet cepamo formu ar cepamo papīru. Uzpildiet konditora maisiņu ar mīklu, izspiediet to uz cepamā papīra. Cepiet 180 grādos 30 minūtes. No sākuma gatavojiet ar aizvērto krāsni, bet beigās nedaudz atveriet to, lai mīkla iegūtu sausu garoziņu. Gatavību pārbaudiet, uzspiežot pirkstu uz mīklas.

5

Tagad pagatavojiet krēmu. Atlikušo sviestu sakuliet ar pūdercukuru. Pievienojiet iebiezināto pienu vairākās porcijās, kārtīgi sakuļot ar mikseri uz vislielākā ātruma.

6

Biezpienu sarīvējiet caur sietiņu. Samaisiet abas masas, kārtīgi tās sakuliet.

7

Atdzisušās kūciņas sagrieziet uz pusēm. Vienu kūciņas daļu ieziediet ar krēmu uz uzklājiet uz otrās. Augšiņu apkaisiet ar pūdercukuru.

Labu apetīti!

Avots: sovkusom.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment