Vispazīstamākais pīrāgs no āboliem – ābolu šarlote! (fotorecepte)

HL0_IehAuPY

Apmēram 10 minūtes kult olas ar cukuru, kamēr masa nepalielināsies trīs reizes.

p2iLR4cU1vY

Ābolus nomazgāt un sagriezt kubiņos. Sasildīt cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Formu nosmērēt ar sviestu un nedaudz apkaisīt ar miltiem.

Pievienot olu maisījumam miltus. Samaisīt.

-1U0o8_eLGQ

Ieliet ½ no mīklas cepamformā.

OWWGNkL7Yvk

Virsū uzbērt ābolus. Pieliet klāt atlikušo mīklas daļu.

MvtkjVnzUCw

Cept apmēram 40 minūtes. Pīrāga gatavību pārbaudīt ar zobu bakstāmo (ja tas iziet no mīklas sauss, tad pīrāgs ir gatavs).

Labu apetīti!

Avots: vk.com/best_of_kulinaria

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment