Mīklai – izsijājiet miltus, ieberiet sāli, cepamo pulveri, samaisiet. Pievienojiet sviestu, samīciet to ar miltiem, tad ielejiet kefīru un izveidojiet mīkstu mīklu. Ja jūtat, ka miltu ir pārāk maz – pievienojiet vēl nedaudz.
Mīklu sarullējiet plānā plācenī, 3 mm biezumā. Sagrieziet strīpā 20-30 cm garumā, 7-8 cm platumā.
Izlieciet katrā strīpas vidū ķiršus rindiņā, apkaisiet ar cukuru un izveidojiet desiņu.
Salieciet desas spirālē cepamformā un cepiet 200 grādos līdz zeltainai garozai apmēram 30-40 minūtes.
Pīrāgu izņemiet no formas, apkaisiet ar pūdercukuru.
Labu apetīti!
Avots: adme.ru
Pages: 1 2