Gatavošanas gaita:
- Pienu sajauciet ar citrona sulu. Ļaujiet nostāvēties 5 minūtes.
- Uzsildiet cepeškrāsni līdz 170 grādiem.
- Lielā bļodā samaisiet miltus, cukuru, cepamo pulveri un 1,5 tējkarotes sāls.
- Pievienojiet aukstu sviestu. Kārtīgi samaisiet ar rokām.
- Ielejiet pienu un uzmanīgi samaisiet mīklu. Nepārcenšaties.
- Izveidojiet no mīklas nelielas bumbiņas un izlieciet uz cepamās formas, kas ir noklāta ar cepamo papīru.
- Atdzesējiet mīklu 15-20 minūtes.
- Cepiet 25-30 minūtes cepumus līdz zeltainai krāsai.
- Ieziediet ar sviestu, pievienojiet sāli.
- Atdzesējiet un pasniedziet pie galda.
Labu apetīti!
Avots: kitchenmag.ru
Pages: 1 2