Veiktas izmaiņas akciju sabiedrības Sentor Farm aptiekas valdē

Atbilstoši iekšējai pārvaldībai veiktas izmaiņas aptieku uzņēmuma AS “Sentor Farm aptiekas” valdē.

Līdzšinējā uzņēmuma valdes locekle Svetlana Grenge amatu atstāj, un ir ievēlēta jauna valdes locekle – Kristīne Valdusa. Uzņēmuma valdē darbu turpina valdes priekšsēdētājs Dmitrijs Juskovecs, kā arī valdes locekļi Ivo Velde un Jeļena Petrišina. Izmaiņas ir saistītas ar iekšējo pārvaldību un uzņēmuma darbību neietekmēs.

Uzņēmuma padomes sastāvā darbu turpina padomes priekšsēdētājs Vadims Telica un padomes priekšsēdētāja vietniece Jeļena Ņikitina un padomes loceklis Dins Šmits.

Uzņēmuma pamatdarbība ir farmaceitisko izstrādājumu, kā arī medicīnas un ortopēdisko preču mazumtirdzniecība. AS “Sentor Farm aptiekas” ir viens no lielākajiem darba devējiem un nodokļu maksātajiem veselības aprūpē Latvijā. Kopējie maksājumi valsts kopbudžetā 2018. gadā sasniedz 8 miljonus eiro. AS “Sentor Farm aptiekas” strādā ar “Mēness aptieka” zīmolu, kas 2018. gadā atzīts par Latvijas farmācijas nozares “Mīlētāko zīmolu”.

AS “Sentor Farm aptiekas”, strādājot ar zīmolu “Mēness aptieka”, iekļaujas Latvijas veselības uzņēmumu grupā “Repharm”, kurā ir arī zāļu vairumtirgotāja AS “Recipe Plus”, AS “Rīgas Farmaceitiskā fabrika”, AS “Veselības centru apvienība” un SIA “Centrālā laboratorija” u.c. Šis aptieku uzņēmums Latvijā ir viens no vadošajiem nozarē, darbojas koncepta “Ar īpašām rūpēm par jums!” ietvaros, nodrošinot pacientiem plašu zāļu un aptiekas produktu klāstu un augstus farmaceitiskās aprūpes standartus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment