Vasarīgi-auksta persiku tēja. Neticami atvēsinošs dzēriens!

Gatavošanas gaita:

  1. Visas sīrupa sastāvdaļas ielieciet kastrolī un vāriet. Tad samaziniet uguni līdz vidējam. Samīciet persiku gabaliņus un visu kārtīgi samaisiet, lai cukurs izkustu. Tad noņemiet no uguns un ļaujiet sīrupam nostāvēties 30 minūtes.
  2. Uzvāriet ūdeni, ielieciet tajā tēju un 5 minūtes ļaujiet tai nostāvēties. Tad izņemiet paketītes un atdzesējiet tēju ledusskapī.
  3. Izkāst sīrupu caur sietu, lai tējā neiekļūtu lieli persiku gabaliņi.
  4. Pasniedziet ar ledus gabaliņiem, dekorējot ar svaigiem persika gabaliņiem.

Lielisku jums vasaru!

Avots: marketium.ru

Leave a Comment