Gatavošanas gaita:
- No sākuma pagatavojiet mīklu – sakuliet visas sastāvdaļas ar blendera palīdzību. Kārtīgi iespiediet masu noņemamās formas (21 vai 23 cm diametrā) dibenā. Cepiet 180 grādos 15 minūtes. Atdzesējiet.
- Tad sāciet gatavot pildījumu – sakuliet rikotu, pievienojiet krēmsieru ar cukuru, kārtīgi samaisiet līdz masa kļūst gaisīga. Pakāpeniski sakuliet olas, pievienojiet vaniļu. Sadaliet mīklu 3 daļās – vienā pievienojiet šokolādi un kakao. Otrā – ogu biezeni. Uzlejiet šokolādes mīklu kūku formā.
- Cepiet apmēram 20 minūtes, lai malas būtu apceptas. Uzmanīgi uzklājiet virsū ogu slāni un cepiet vēl 20 minūtes. Augšā uzklājiet atlikušo mīklu un cepiet vēl 35 minūtes. Izslēdziet cepeškrāsni, atveriet tās durtiņas un atstājiet kūku 30 minūtes. Izņemiet no cepeškrāsns, atdzesējiet līdz istabas temperatūrai. Pirms pasniegšanas vēlams turēt ledusskapī 6-8 stundas.
Labu apetīti!
Avots: vkusnodoma.net
Pages: 1 2