Ungāru riekstu un ābolu deserts (fotorecepte)

jkJwiXmVWZk (1)

Olu sarīvējiet ar 80 g cukura, 1 ēdamkaroti ūdens un sviestu.

2Jd_Wqq7Q_A

Pievienojiet miltus ar cepamo pulveri un samīciet elastīgu mīklu, sadaliet to pa visu cepamās formas virsmu.

Cepam mīklu 190 grādos līdz nedaudz zeltainai krāsai. Tikmēr pagatavosim pildījumu – ābolus sarīvējiet, pievienojiet sasmalcinātus riekstus, atlikušo cukuru, vaniļas cukuru un garšvielas, samaisiet.

Gi49fFWMnyw

Tad izņemiet mīklu no cepeškrāsns, uzklājiet pildījumu uz mīklas, ielieciet desertu atpakaļ cepeškrāsnī un cepiet līdz gatavībai – 20-25 minūtes.

Labu apetīti!

Avots: vk.com/chief.cooker

 

Leave a Comment