Savienot visas 1. maisījuma sastāvdaļas (miltus, 90 g cukura, cepamo pulveri, sviestu), un ar kartupeļu mīcītāju izveidojiet drupačas.
2. maisījuma sastāvdaļas (olas, biezpienu 105 g cukura, vaniļas cukuru) savienojiet un sakuliet līdz viendabīgai masai.
Apmēram 25 cm lielu formu noklājiet ar cepamo papīru, 1. maisījumu sadaliet 3 daļās, bet biezpiena maisījumu – 2 daļās. Izlieciet tos pēc kārtas, sākot ar 1. maisījumu un ar to arī beidzot.
Biezpiena masā var pievienot rozīnes.
Ielieciet kūku cepeškrāsnī, cepiet 180 grādos 50-60 minūtes.
Savienojiet skābo krējumu ar iebiezināto pienu. Atsevišķi izkausējiet šokolādi ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī (kausēt 600W 2 minūtes).
Gatavo biezpiena kūku izņemiet no cepeškrāsns, uzreiz aplejiet to ar iebiezinātā krēma maisījumu un virsū uzlejiet šokolādi, tad ar zobu bakstāmo vai sērkociņu uzzīmējiet rakstu.
Ļaujiet kūkai atdzist istabas temperatūrā, bet lai tā pilnībā atdzistu – ielieciet ledusskapī un tikai tad izņemiet to no cepamās formas.
Labu apetīti!
Avots: vk.com/chief.cooker