Ungāru biezpiena kūka (fotorecepte)

Savienot visas 1. maisījuma sastāvdaļas (miltus, 90 g cukura, cepamo pulveri, sviestu), un ar kartupeļu mīcītāju izveidojiet drupačas.

6xs1flfg80c

2. maisījuma sastāvdaļas (olas, biezpienu 105 g cukura, vaniļas cukuru) savienojiet un sakuliet līdz viendabīgai masai.

hquhbnics9a

Apmēram 25 cm lielu formu noklājiet ar cepamo papīru, 1. maisījumu sadaliet 3 daļās, bet biezpiena maisījumu – 2 daļās. Izlieciet tos pēc kārtas, sākot ar 1. maisījumu un ar to arī beidzot.

oncaljawwim

Biezpiena masā var pievienot rozīnes.

Ielieciet kūku cepeškrāsnī, cepiet 180 grādos 50-60 minūtes.

Savienojiet skābo krējumu  ar iebiezināto pienu. Atsevišķi izkausējiet šokolādi ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī (kausēt 600W 2 minūtes).

jvjnaftunxs

Gatavo biezpiena kūku izņemiet no cepeškrāsns, uzreiz aplejiet to ar iebiezinātā krēma maisījumu un virsū uzlejiet šokolādi, tad ar zobu bakstāmo vai sērkociņu uzzīmējiet rakstu.

ryysebnvbrg

Ļaujiet kūkai atdzist istabas temperatūrā, bet lai tā pilnībā atdzistu – ielieciet ledusskapī un tikai tad izņemiet to no cepamās formas.

Labu apetīti!

Avots: vk.com/chief.cooker

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment