Gatavošanas gaita:
- Izkausējiet sviestu, sajauciet to ar iebiezināto pienu un olām. Ieberiet miltus, pievienojiet cepamo pulveri. Samaisiet mīklu.
- Mīklu sadaliet 3 daļās. Vienā ieberiet kakao. Sarullējiet katru plācenī, izveidojiet tortes biskvītus un cepiet cepamā formā, kas ir noklāta ar cepamo papīru un ieziesta ar sviestu, 180 grādos apmēram 30 minūtes. Biskvītu gatavību pārbaudiet ar zobu bakstāmo.
- Ar mikseri sakuliet skābo krējumu un cukuru, apmēram 5 minūtes. Ieziediet biskvītus ar krēmu, kamēr tie vēl ir karsti. Tikai krēmu uzklājiet pamazām, lai tas iesūktos, nevis tecētu.
- Dekorējiet torti ar šokolādes skaidiņām. Ielieciet ledusskapī uz dažām stundām.
Labu apetīti!
Avots: sovkusom.ru
Pages: 1 2