Gatavošanas gaita:
- Pagatavojiet mīklu – sviestu izkausējiet, samaisiet visas sastāvdaļas, ielejiet mīklu cepamofrmā. Cepiet 175 grādos apmēram 50 minūtes. Ļaut atdzist, tad sagriezt 2 daļās.
- Pagatavot krēmu – no piena un mannā pagatavot mannā putru – kad piens sāk vārīties, pievienot pa vienai karotei mannā un pastāvīgi maisīt (apmēram 5 minūtes). Mīkstu sviestu atsevišķi sakuliet ar cukuru.
- Samaisiet putru, skaidiņas, sviestu ar cukuru. Šo krēmu uzsmērējiet uz biskvītiem.
- Pēdējo kārtu noklājiet ar glazūru (vienkārši izkausējiet šokolādi) un ielieciet torti aukstā vietā, lai glazūra sacietētu.
Labu apetīti!
Avots: vk.com/cook_good
Pages: 1 2