Torte „Bohēma”

Gatavošanas gaita:

  1. Olas sarīvējiet ar cukuru, piejauciet klāt krējumu ar iebiezināto pienu. Ieberiet tik daudz miltu, lai mīkla pēc konsistences atgādinātu biezu skābo krējumu, pievienojiet cepamo pulveri.
  2. Ar sviestu ieziestā cepamā formā ielejiet mīklu. Cepiet 180 grādos apmēram 20 minūtes (gatavību pārbaudiet ar zobu bakstāmo). Atdzesējiet un sagrieziet gareniski uz pusēm.
  3. Krēmam – sviestu sarīvējiet ar cukuru un atlikušo iebiezināto pienu. Vāriet mannā ar pienu, atdzesējiet.
  4. Citronu sarīvējiet uz rīves un sajauciet ar atdzesētu mannā putru. Pievienojiet sviesta/iebiezinātā piena maisījumu. Suflē sakuliet ar mikseri līdz iegūsiet vieglu, gaisīgu masu, tad ielieciet to ledusskapī uz 30 minūtēm.
  5. Dāsni uzklājiet krēmu uz tortes biskvīta, uz tortes pamatnes uzlejiet izkausēto balto šokolādi, ar tumšo šokolādi – dekorējiet.

Labu apetīti!

Avots: vk.com/cook_good

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment