Gatavošanas gaita:
- Olas sarīvējiet ar cukuru, piejauciet klāt krējumu ar iebiezināto pienu. Ieberiet tik daudz miltu, lai mīkla pēc konsistences atgādinātu biezu skābo krējumu, pievienojiet cepamo pulveri.
- Ar sviestu ieziestā cepamā formā ielejiet mīklu. Cepiet 180 grādos apmēram 20 minūtes (gatavību pārbaudiet ar zobu bakstāmo). Atdzesējiet un sagrieziet gareniski uz pusēm.
- Krēmam – sviestu sarīvējiet ar cukuru un atlikušo iebiezināto pienu. Vāriet mannā ar pienu, atdzesējiet.
- Citronu sarīvējiet uz rīves un sajauciet ar atdzesētu mannā putru. Pievienojiet sviesta/iebiezinātā piena maisījumu. Suflē sakuliet ar mikseri līdz iegūsiet vieglu, gaisīgu masu, tad ielieciet to ledusskapī uz 30 minūtēm.
- Dāsni uzklājiet krēmu uz tortes biskvīta, uz tortes pamatnes uzlejiet izkausēto balto šokolādi, ar tumšo šokolādi – dekorējiet.
Labu apetīti!
Avots: vk.com/cook_good
Pages: 1 2