Tik garšīgu banānu desertu jūs vēl neesat ēduši! Banānu-karameļu pīrāgs kājām gaisā

  1. Mīklai – sviestu sakuļam ar cukuru līdz apjomīgai baltai masai, pievienojam olu un vēlreiz sakuļam, tad pievienojam vaniļas ekstraktu. Miltus izsijājam ar cepamo pulveri. Pievienojam ½ no miltu maisījuma, samaisām, ielejam pienu, samaisām un pievienojam atlikušo pienu. Vēlreiz kārtīgi samaisām.
  2. Karamelei – pannā vidējā ugunī uzsildām sviestu un cukuru līdz cukurs izkūst un masa ir viendabīga. Pievienojiet kanēli.
  3. Ielejiet karameli formas dibenā. Virsū izlieciet sagrieztus banānus (gareniski vai nelielos gabaliņos utt.). Virsū uzlejiet mīklu.
  4. Cepiet 20 minūtes 180 grādos. Gatavam pīrāgam ļaujam nostāvēties 3 minūtes. Tad pārveliet uz šķīvja tā, lai banāni būtu augšā.

Labu apetīti!

Avots: vk.com/best_of_kulinaria

Leave a Comment