- Mīklai – sviestu sakuļam ar cukuru līdz apjomīgai baltai masai, pievienojam olu un vēlreiz sakuļam, tad pievienojam vaniļas ekstraktu. Miltus izsijājam ar cepamo pulveri. Pievienojam ½ no miltu maisījuma, samaisām, ielejam pienu, samaisām un pievienojam atlikušo pienu. Vēlreiz kārtīgi samaisām.
- Karamelei – pannā vidējā ugunī uzsildām sviestu un cukuru līdz cukurs izkūst un masa ir viendabīga. Pievienojiet kanēli.
- Ielejiet karameli formas dibenā. Virsū izlieciet sagrieztus banānus (gareniski vai nelielos gabaliņos utt.). Virsū uzlejiet mīklu.
- Cepiet 20 minūtes 180 grādos. Gatavam pīrāgam ļaujam nostāvēties 3 minūtes. Tad pārveliet uz šķīvja tā, lai banāni būtu augšā.
Labu apetīti!
Avots: vk.com/best_of_kulinaria
Pages: 1 2