Tik fantastiski vienkārši pagatavojams pikants ābolu pīrāgs (fotorecepte)

pechenie-s-mnms-2

Miltus, cukuru, cepamo pulveri, kanēli un aukstu sviestu ieliekam bļodā.

pryanyi-yablochnyi-pirog-3

Saberzējam ar rokām, lai iegūtu mīklas drupačas.

pryanyi-yablochnyi-pirog-4

Mīklu sadalām uz pusēm. Vienā daļā ielejam dažas ēdamkarotes piena un izveidojam smilšu mīklu.

pryanyi-yablochnyi-pirog-5

Otrai mīklas daļai pievienojam pienu un olu, samaisām ar maisītāju līdz puslīdz viendabīgai konsistencei.

pryanyi-yablochnyi-pirog-6

Sarullējam smilšu mīklu plācenī un ieliekam formā.

pryanyi-yablochnyi-pirog-7

Nomizojam ābolus un izgriežam serdes, sagriežam tos lielos gabaliņos un izliekam uz formā.

pryanyi-yablochnyi-pirog-8

Ielejam šķidro mīklu.

Cepam 180 grādos apmēram 30-40 minūtes.

Sagriežam, pasniedzam ar pūdercukuru.

Labu apetīti!

Avots: vkusnyblog.ru

Leave a Comment