Miltus, cukuru, cepamo pulveri, kanēli un aukstu sviestu ieliekam bļodā.
Saberzējam ar rokām, lai iegūtu mīklas drupačas.
Mīklu sadalām uz pusēm. Vienā daļā ielejam dažas ēdamkarotes piena un izveidojam smilšu mīklu.
Otrai mīklas daļai pievienojam pienu un olu, samaisām ar maisītāju līdz puslīdz viendabīgai konsistencei.
Sarullējam smilšu mīklu plācenī un ieliekam formā.
Nomizojam ābolus un izgriežam serdes, sagriežam tos lielos gabaliņos un izliekam uz formā.
Ielejam šķidro mīklu.
Cepam 180 grādos apmēram 30-40 minūtes.
Sagriežam, pasniedzam ar pūdercukuru.
Labu apetīti!
Avots: vkusnyblog.ru
Pages: 1 2