Mīkstu sviestu sakuliet ar cukuru, pievienojiet olu un vēlreiz kārtīgi sakuliet.
Samaisiet visas sausās sastāvdaļas un pakāpeniski pievienojiet tās pie olu-sviesta maisījuma.
Mīkla sanāks lipīga. Ietiniet to pārtikas plēvē un ielieciet ledusskapī uz stundu.
Uzsildiet cepeškrāsni līdz 175 grādiem, sadaliet mīlu 5 vienādās daļās.
Galdu apkaisiet ar miltiem un katru daļu sarullējiet plānās desās, apmēram 1 cm diametrā un sagrieziet tās 10 daļās.
Šķīvī ieberiet kokosriekstu skaidiņas un apveliet katru „batoniņu” skaidiņās, tad izlieciet uz cepamās formas, kas ir noklāta ar cepamo papīru.
Cepiet, kamēr nekļūs kraukšķīgi un zeltaini! Tie būs gatavi apmēram 12 minūtēs, taču cepšanas laiks ir atkarīgs no jūsu cepeškrāsns.
Labu apetīti!
Avots: vk.com/cook_good