Tagad jūs šo gardumu gatavosiet vienmēr! Gaļas un siera pīrāgs (fotorecepte)

Smalki sakapājam sīpolus, apcepam eļļā līdz zeltainai krāsai.

Pievienojam malto gaļu un apcepam līdz gatavībai.

Savienojam to ar sieriem, olām un sakapātiem zaļumiem. Samaisām. Pildījums ir gatavs.

Pusi no mīklas sarullējam līdz vajadzīgam izmēram un apsedzam ar to formas apakšu.

Uz mīklas uzklājam pildījumu.

Otro mīklas daļu arī sarullējam, uzliekam uz pildījuma un sakniebjam malas. Caurduram augšējo slāni vai izveidojam krustveidīgu griezumu. Ieziežam ar olu un cepam 180 grādos apmēram 35-40 minūtes.

Gatavo pīrāgu sagriežam gabaliņos un pasniedzam karstu.

Labu apetīti!

Avots: vkusnyblog.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment