Tādu gardumu jūs vēl neesat ēduši! Cepumi „Rozes” (fotorecepte)

Viss ir elementāri! Atdaliet olbaltumus no dzeltenumiem, sakuliet dzeltenumus ar sāli. Pievienojiet skābo krējumu un izkausēto sviestu. Vēlreiz sakuliet un samīciet, sarullējiet mīklu bumbā, aptiniet ar pārtikas plēvi un ielieciet ledusskapī uz stundu.

Gatavojiet pildījumu. Sakuliet olbaltumus ar cukuru noturīgās putās, pakāpeniski pievienojot cukuru un vaniļu, kuliet vēl 5-7 minūtes, lai iegūtu biezu masu.

Sadaliet mīklu 2 daļās, katru plāni sarullējiet plācenī un virsū uzklājiet olbaltumu masu. Uzmanīgi sarullējiet plānā ruletē, atlikušo pildījumu noņemiet ar lāpstiņu.

Ātri ar asu nazi sagrieziet ruleti gabaliņos.

Cepiet 20-25 minūtes 200 grādos karstā cepeškrāsnī.

Labu apetīti!

Avots: vk.com/best_of_kulinaria

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment