Šokolādes pīrāgs ar biezpiena bumbiņām

Gatavošanas gaita:

  1. No sākuma pagatavojiet bumbiņas – biezpienu sajauciet ar cukuru, cieti, kokosriekstu skaidiņām un olu dzeltenumiem. Kārtīgi samaisiet līdz iegūstat viendabīgu masu. Izveidojiet bumbiņas.
  2. Mīklai – atdaliet olbaltumus no dzeltenumiem. Sakuliet dzeltenumus ar cukuru un vaniļu līdz gaišai, viendabīgai masai. Pievienojiet izkausētu šokolādi. Izsijātos miltus, cieti, cepamo pulveri, kakao un sāli ielejiet olu-šokolādes masā un sakuliet.
  3. Olbaltumus sakuliet ar 30 g cukura līdz noturīgai masai. Uzmanīgi pievienojiet to šokolādes masai, ar lāpstiņu maisot no augšas uz leju.
  4. Cepamo formu noklājiet ar cepamo papīru, izlieciet bumbiņas.
  5. Virsū ielejiet šokolādes masu.
  6. Cepiet 180 grādos 30-40 minūtes.
  7. Augšu apliet ar šokolādes glazūru.

Labu apetīti!

Avots: vk.com/cook_good

Leave a Comment