Gatavošanas gaita:
- No sākuma pagatavojiet bumbiņas – biezpienu sajauciet ar cukuru, cieti, kokosriekstu skaidiņām un olu dzeltenumiem. Kārtīgi samaisiet līdz iegūstat viendabīgu masu. Izveidojiet bumbiņas.
- Mīklai – atdaliet olbaltumus no dzeltenumiem. Sakuliet dzeltenumus ar cukuru un vaniļu līdz gaišai, viendabīgai masai. Pievienojiet izkausētu šokolādi. Izsijātos miltus, cieti, cepamo pulveri, kakao un sāli ielejiet olu-šokolādes masā un sakuliet.
- Olbaltumus sakuliet ar 30 g cukura līdz noturīgai masai. Uzmanīgi pievienojiet to šokolādes masai, ar lāpstiņu maisot no augšas uz leju.
- Cepamo formu noklājiet ar cepamo papīru, izlieciet bumbiņas.
- Virsū ielejiet šokolādes masu.
- Cepiet 180 grādos 30-40 minūtes.
- Augšu apliet ar šokolādes glazūru.
Labu apetīti!
Avots: vk.com/cook_good
Pages: 1 2