Šokolādes mafini ar vārīto krēmu

Gatavošanas gaita:

  1. Pagatavojiet krēmu – sakuliet oldzeltenumus ar pūderuckuru un miltiem. Vāriet pienu ar cukuru. Aplejiet ar pienu oldzeltenumus, aktīvi maisot. Pārlejiet kastrolī un vāriet uz neliela uguns līdz sabiezē 5-8 minūtes.
  2. Mīklai – vienā bļodā ieberiet visas sausās sastāvdaļas samaisiet. Citā bļodā ielejiet visas “mitrās” sastāvdaļas – olas sakuliet ar pienu, pievienojiet izkausēto sviestu un visu samaisiet. Pārlejiet piena, olu un sviesta maisījumu pie sausām sastāvdaļām un samaisiet ar karoti.
  3. Formās salejiet mafinu mīklu, tad pievienojiet krēmu un aplejiet ar nelielu mīklas daudzumu.
  4. Cepiet 200 grādos 20-30 minūtes vai līdz kļūst kraukšķīgi.

Labu apetīti!

Avots: vk.com/chief.cooker

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment