Gatavošanas gaita:
- Pagatavojiet krēmu – sakuliet oldzeltenumus ar pūderuckuru un miltiem. Vāriet pienu ar cukuru. Aplejiet ar pienu oldzeltenumus, aktīvi maisot. Pārlejiet kastrolī un vāriet uz neliela uguns līdz sabiezē 5-8 minūtes.
 - Mīklai – vienā bļodā ieberiet visas sausās sastāvdaļas samaisiet. Citā bļodā ielejiet visas “mitrās” sastāvdaļas – olas sakuliet ar pienu, pievienojiet izkausēto sviestu un visu samaisiet. Pārlejiet piena, olu un sviesta maisījumu pie sausām sastāvdaļām un samaisiet ar karoti.
 - Formās salejiet mafinu mīklu, tad pievienojiet krēmu un aplejiet ar nelielu mīklas daudzumu.
 - Cepiet 200 grādos 20-30 minūtes vai līdz kļūst kraukšķīgi.
 
Labu apetīti!
Avots: vk.com/chief.cooker
Pages: 1 2
	