Šokolādes kēkss ar bumbieriem (fotorecepte)

455760-ed4_thumb

Sakuliet olas un cukuru līdz masa kļūst apjomīgāka.

455763-ed4_thumb

Salauziet šokolādi gabaliņos, pievienojiet sviestu un izkausējiet to ūdens peldē. Samaisiet līdz viendabīgai masai, nedaudz atdzesēt.

455764-ed4_thumb

Pievienojiet jogurtu, izkausēto šokolādi.

455765-ed4_thumb

Izsijājiet miltus ar cepamo pulveri, samaisiet. Bumbierus nomizot, sagriezt nelielos gabaliņos un pievienot klāt mīklai un samaisīt.

455766-ed4_thumb

Izlieciet mīklu ieziestā formā, izlīdzinot ar lāpstiņu.

Cepiet 170 grādos 35-40 minūtes.

455767-ed4_thumb

Izņemiet kēksu no cepeškrāsns un ļaujat atdzist. Izņemiet kēksu no formas, apgriežot to uz otru pusi, tad apkaisiet ar pūdercukuru.

Labu apetīti!

Avots: edimdoma.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment