Sakuliet olas un cukuru līdz masa kļūst apjomīgāka.
Salauziet šokolādi gabaliņos, pievienojiet sviestu un izkausējiet to ūdens peldē. Samaisiet līdz viendabīgai masai, nedaudz atdzesēt.
Pievienojiet jogurtu, izkausēto šokolādi.
Izsijājiet miltus ar cepamo pulveri, samaisiet. Bumbierus nomizot, sagriezt nelielos gabaliņos un pievienot klāt mīklai un samaisīt.
Izlieciet mīklu ieziestā formā, izlīdzinot ar lāpstiņu.
Cepiet 170 grādos 35-40 minūtes.
Izņemiet kēksu no cepeškrāsns un ļaujat atdzist. Izņemiet kēksu no formas, apgriežot to uz otru pusi, tad apkaisiet ar pūdercukuru.
Labu apetīti!
Avots: edimdoma.ru
Pages: 1 2