Šokolādes gūstā – šokolādes cepumi ar šokolādes gabaliņiem

Gatavošanas gaita:

  1. Sajaukt visas sausās sastāvdaļas (izņemot cukuru).
  2. Cukuru sakult ar sviestu, lai rodas apjomīga masa, tad pievienot medu un atkal sakult.
  3. Sviesta maisījumā pakāpeniski pievienojiet miltu maisījumu, kuļot ar blenderu. Tālāk pievienot gabalos sagrieztu šokolādi. Visu kārtīgi sajaukt.
  4. Izveidot mīklas bumbuli un nolikt to ledusskapī uz 30 minūtēm.
  5. Izveidot no mīklas vienādas bumbiņas (valrieksta izmērā). Izlikt tos uz cepamformas, kas ir noklāta ar cepampapīru. Nedaudz iespiest bumbiņas ar glāzi un nedaudz apkaisīt ar cukuru.
  6. Cept 160 grādos 15 minūtes.
  7. Atdzesēt uz režģa un labu ēstgribu!

Receptes autors: aleksa_evs

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment