Gatavošanas gaita:
- Sajaukt visas sausās sastāvdaļas (izņemot cukuru).
- Cukuru sakult ar sviestu, lai rodas apjomīga masa, tad pievienot medu un atkal sakult.
- Sviesta maisījumā pakāpeniski pievienojiet miltu maisījumu, kuļot ar blenderu. Tālāk pievienot gabalos sagrieztu šokolādi. Visu kārtīgi sajaukt.
- Izveidot mīklas bumbuli un nolikt to ledusskapī uz 30 minūtēm.
- Izveidot no mīklas vienādas bumbiņas (valrieksta izmērā). Izlikt tos uz cepamformas, kas ir noklāta ar cepampapīru. Nedaudz iespiest bumbiņas ar glāzi un nedaudz apkaisīt ar cukuru.
- Cept 160 grādos 15 minūtes.
- Atdzesēt uz režģa un labu ēstgribu!
Receptes autors: aleksa_evs
Pages: 1 2