Šokoholiķu deserts – vienkāršs šokolādes fondants

Gatavošanas gaita:

  1. Uz ūdens pirts izkausējiet šokolādi, pievienojot sagrieztu sviestu. Pagaidiet, kamēr masa kļūst viendabīga.
  2. Sakuliet cukuru ar olām līdz putām, pievienojiet šokolādes masu. Turpat arī pievienojiet miltus, kārtīgi visu samaisot.
  3. Iesmērējiet kēksiņu formiņas ar sviestu, aizpildiet tos līdz ¾ ar šokolādes masu. Ievietojiet tos 190 grādu karstā cepeškrāsnī, cepot desertu apmēram 15 minūtes. Fondanta maliņām ir jāsaraujas, veidojot kraukšķīgu garozu, bet vidum ir jābūt mīkstam un krēmīgam.

Labu apetīti!

Avots: takprosto.cc

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment