Sniegbalts našķis – torte “Kokosriekstu bauda” (fotorecepte)

Gatavošanas gaita:

Mīklai – sakuliet olas un pievienojiet iebiezināto pienu. Ieberiet klāt izsijātus miltus, kas ir sajaukti ar cepamo pulveri. Sakuliet. Mīkla sanāks ne ļoti bieza.

Uz cepamā papīra uzzīmējiet apli (atkarībā no jūsu kūku formas) un ielejiet 2-3 ēdamkarotes mīklas vidū. Jo vairāk jūs pieliesiet mīklu, jo biezāki būs tortes biskvīti.

Cepiet biskvītus 180 grādos 5 minūtes katru. Gatavo biskvītu nepieciešams uzreiz noņemt no cepamā papīra!

Krēmam – sakuliet krēmsieru ar pūdercukuru (labāk ar roku maisītāju). Sakuliet saldo krējumu. Lai tas labāk kultos – tam ir jābūt aukstam, tāpat kā traukam, kurā tiek kults. Samaisiet krēmsieru ar putukrējumu. Pievienojiet kokosriekstu skaidiņas. Kokosriekstu skaidiņas beriet tik, cik vēlaties. Visu kārtīgi samaisiet.

Veidojiet torti – tortes biskvītus ieziediet ar krēmu. Tortes augšā arī uzklājiet krēmu.

Dekoram – apkaisiet torti ar kokosriekstu skaidiņām. Tortei labāk ir “atpūsties” ledusskapī kā minimums vienu stundu.

Labu apetīti!

Avots: vk.com/cook_good

 

Leave a Comment