Gatavošanas gaita:
- Atsaldējiet mīklu. Uz galda uzberiet miltus un sarullējiet mīklu plānā plācenī.
- Ūdens peldē izkausējiet sviestu un nosmērējiet ar to sarullēto mīklu. Pēc tam apkaisiet mīklu ar rīvmaizi un samaltiem riekstiem. Mīklas malas atstājiet neaizpildītas dažu cm lielumā.
- Ķiršus bez kauliņiem samaisiet ar kukurūzas cieti.
- Uz mīklas izlieciet ķiršus, virsū apkaisiet cukuru. Pēc tam sarullējiet mīklu ciešā ruletē.
- Uzlieciet ruleti uz cepamās formas, kas ir noklāt ar cepamo papīru. Saduriet ruletes virsmu ar dakšu visas ruletes garumā un nosmērējiet ruleti ar sakulto olu.
- Cepiet 200 grādos 15 minūtes, kamēr garoza nekļūs zeltaina. Izņemot ruleti no cepeškrāsns, nosmērējiet to ar pūdercukuru.
Labu apetīti!
Avots: sovkusom.ru
Pages: 1 2