Slavenie armēņu cepumi – gata! (fotorecepte)

Mīklai – samaisiet ar blenderi vai sarīvējiet ar rokām 2,5 glāzes miltu, sāli, cepamo pulveri un lielos kubiņos sagrieztu sviestu (125 g).

Pievienojiet klāt olu un kefīru.

Samīciet mīkstu un maigu mīklu. Ietiniet to pārtikas plēvē un turiet ledusskapī 30 minūtes.

Kamēr mīkla „atpūšas”, pagatavojiet pildījumu. Atlikušo sviestu izkausējiet.

Pievienojiet 1 glāzi miltu, parasto un vaniļas cukuru.

Samaisiet masu, lai tā kļūtu viendabīga. Pildījumam jāsanāk mīkstam, lai to varētu ieziest.

Mīklu sadaliet divās daļas. katru sarullējiet 3-4 mm biezā plācenī. Pildījumu sadaliet divās daļās un katru plāceni ieziediet ar to, atstājot nedaudz brīvas vietas no abām pusēm.

Sarullējiet abus plāceņus ruletē un ieziediet ar olu dzeltenumu.

Ar nazi izveidojiet nelielas strīpas visas ruletes garumā, tad sagrieziet ruletes 7-8 gabaliņos.

Salieciet cepumus uz cepamās formas un cepiet 175 grādos 20-25 minūtes līdz gardai, zeltainai krāsai.

Labu apetīti!

Avots: volshebnaya-eda.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment