Gatavošanas gaita:
- Kastrolī sajaukt 300 ml šampanieša ar cukuru un želatīnu. Ļaut 2 minūtes želatīnam uzpūsties.
- Uz maza uguns vārīt 2-3 minūtes, pastāvīgi maisot, līdz želatīns pilnībā izkust. Neļaut želatīnam burbuļot.
- Noņemt no uguns, pieliet klāt atlikušos 150 ml šampanieša. Samaisīt.
- Pārliet masu maizes cepamformā, ielikt ledusskapī kā minimums uz vienu stundu.
- Lai želatīnu izdabūtu ārā no formas, iemērkt to siltā ūdenī un ar nazi „pārbraukt” gar formas sieniņām.
- Uzmanīgi apgāzt formu. Ar asu nazi sagriezt nelielos kvadrātiņos.
- Virsū uzbērt cukuru vai konfetti. Pēc izvēles dekorēt ar dekorētiem zobu bakstāmiem vai ar ko citu.
Avots: sheknows.com
Pages: 1 2