Šampānieša želejas-šoti ballītēm

Gatavošanas gaita:

  1. Kastrolī sajaukt 300 ml šampanieša ar cukuru un želatīnu. Ļaut 2 minūtes želatīnam uzpūsties.
  2. Uz maza uguns vārīt 2-3 minūtes, pastāvīgi maisot, līdz želatīns pilnībā izkust. Neļaut želatīnam burbuļot.
  3. Noņemt no uguns, pieliet klāt atlikušos 150 ml šampanieša. Samaisīt.
  4. Pārliet masu maizes cepamformā, ielikt ledusskapī kā minimums uz vienu stundu.
  5. Lai želatīnu izdabūtu ārā no formas, iemērkt to siltā ūdenī un ar nazi „pārbraukt” gar formas sieniņām.
  6. Uzmanīgi apgāzt formu. Ar asu nazi sagriezt nelielos kvadrātiņos.
  7. Virsū uzbērt cukuru vai konfetti. Pēc izvēles dekorēt ar dekorētiem zobu bakstāmiem vai ar ko citu.

Avots: sheknows.com

Leave a Comment