14 vienkārši virtuves triki kā gatavošanu padarīt ātrāku un vieglāku

 

 

Noderīgi padomi, kas atvieglos gatavošanas procesu un samazinās laiku, pavadītu virtuvē!

742255-650-1455274737-cake1

1. Kā ilgāk saglabāt kūku mīkstu un svaigu

Aizsedziet sagrieztās kūkas puses ar maizes šķēlēm, piestiprinot tās pie kūkas ar zobu bakstāmajiem. Maize sacietēs, bet kūka paliks mīksta un svaiga.

741805-650-1455274737-fish2

2. Kā gatavot zivi, lai tā nepieliptu pie grila

Zem zivs filejas uzklājiet citrona šķēles, tā fileja nepielips pie grila, piešķirot ēdienam interesantu garšu. Tomēr pats svarīgākais – zivs nepielips pie grila!

741905-650-1455274737-potato3

3. Kā sagriezt ideālas kartupeļu daiviņas

Skaistas kartupeļu daiviņas var iegūt, izmantojot ābolu griezēju. Tas ir viegls un ātrs veids!

741855-650-1455274737-ginger_with_a_spoon_4

4. Kā ātri nomizot ingveru

Pamēģiniet mizot ingveru ar ēdamkaroti. Tā Jūs iegūsiet attīrītu ingveru bez liekiem grožiem.

741555-650-1455274737-eggs5

5. Kā ilgāk saglabāt olas svaigas

Sasmērējiet olas ar augu eļļu pirms likt tās ledusskapī, tas paildzinās olu derīguma termiņu par divām nedēļām.

742205-650-1455274737-banana6

6. Kā pasargāt banānus no pārgatavošanās

Aptiniet banānu ķekaru ar pārtikas plēvi. Tie saglabāsies par 3-4 dienām ilgāk.

741705-650-1455274737-butter7

7. Kā ātri sasildīt aukstu sviestu

Lai sviests kļūtu mīksts, sakarsējiet glāzi un uzlieciet to virs sviesta. Pēc dažām minūtēm sviests sāks kust.

Šķir otru lapu, lai redzētu pārējos virtuves trikus!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment