![]()
Raugu sarīvējiet ar ūdeni 1 ēdmakaroti miltu, atstājiet 10 minūtes.
![]()
Sviestu izkausējiet, sajauciet ar pienu, olām, sāli, samaisiet līdz viendabīgai masai.
![]()
Sajauciet abus maisījumus kopā.
![]()
Izsijājiet miltus.
![]()
Izveidojiet mīkstu, nebiezu mīklu un kārtīgi samaisiet to.
![]()
Atstājiet mīklu uz 1 stundu.
![]()
Nedaudz samīciet mīklu. Labi samīcīta mīkla sanāks maiga un zīdaina.
![]()
Atkal atstājiet uz stundu.
![]()
Tad mīklu atkal samīciet, salieciet formiņās, aizpildot 1/2 no formas, atstājiet uz 20 minūtēm.
![]()
Cepiet 200 grādos 15 minūtes, tad samaiziniet temperatūru līdz 180 grādiem un cepiet vēl 2o minūtes (mazām formiņām laiku jāsamazina)
![]()
Sīrupam – sajauciet ūdeni un cukuru, vāriet 5 minūtes tad nedaudz atdzesējiet un pievienojiet rumu. Izņemiet rumu bābas no formas un iemērciet sīrupā.
![]()
Atdzesējiet un dekorējiet ar putukrējumu.
Labu apetīti!
Avots: edimdoma.ru
