Pīrāgs-vainags ar bekonu, olām un sieru (fotorecepte)

xqbffpcqcaw

Atsaldējiet mīklu, nedaudz sarullējiet. Sagrieziet 8 (vai vairāk) vienādos trijstūros.

of9u15-inra

Izlieciet tos aplī, tuvu citam pie cita.

jmmp63u7uig

Uz mīklas izlieciet bekona daļiņas. Sarīvējiet sieru un izlieciet pusi uz trijstūrīšiem.

r_mtbxirru8

Virs siera izlieciet vārītas un smalki sakapātas olas, apkaisiet ar atlikušo sieru.

chj7kxr7m6k

„Aizveriet” pīrāgu, trijstūrus pārvelkot uz iekšējo vainaga pusi, kārtīgi sakniebjot katru galiņu.

Ieziediet pīrāgu ar sakulto olu, pievienojot nedaudz piena, tad apkaisiet ar sezama sēklām un cepiet 180-190 grādos 25-30 minūtes līdz zeltainai garozai. Tādu pīrāgu ir ļoti ērti sagriezt porcijās!

Labu apetīti!

Avots: vk.com/chief.cooker

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment