Atsaldējiet mīklu, nedaudz sarullējiet. Sagrieziet 8 (vai vairāk) vienādos trijstūros.
Izlieciet tos aplī, tuvu citam pie cita.
Uz mīklas izlieciet bekona daļiņas. Sarīvējiet sieru un izlieciet pusi uz trijstūrīšiem.
Virs siera izlieciet vārītas un smalki sakapātas olas, apkaisiet ar atlikušo sieru.
„Aizveriet” pīrāgu, trijstūrus pārvelkot uz iekšējo vainaga pusi, kārtīgi sakniebjot katru galiņu.
Ieziediet pīrāgu ar sakulto olu, pievienojot nedaudz piena, tad apkaisiet ar sezama sēklām un cepiet 180-190 grādos 25-30 minūtes līdz zeltainai garozai. Tādu pīrāgu ir ļoti ērti sagriezt porcijās!
Labu apetīti!
Avots: vk.com/chief.cooker
Pages: 1 2