Pīrāgs „Karameļu ābols” (fotorecepte)

pirog-karamelnoe-yabloko-2

Pagatavojam mīklu. Sviestu sakuļam ar cukuru līdz krēmveida konsistencei. Pievienojam iebiezināto pienu un atkal sakuļam.

pirog-karamelnoe-yabloko-3

Vienu pēc otra pievienojam olas, kārtīgi sakuļot pēc katras olas pievienošanas. Pievienojam izsijātu sāli ar cepamo pulveri un miltiem, izveidojam mīklu.

Ieliekam mīklu formā un izlīdzinām to.

pirog-karamelnoe-yabloko-4

Ābolus nomizojam, izgriežam serdi. Sagriežam kubiņos. Uzklājam virs mīklas.

Apkaisām ar cukuru un ieliekam iepriekš 180 grādos uzsildītā cepeškrāsnī. Cepam līdz zobu bakstāmais iznāk sauss, apmēram 45 minūtes. Ļaujiet gatavam pīrāgam atdziest un aplejiet to ar karameļu mērci.

Labu apetīti!

Avots: vkusnyblog.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment