Gatavošanas gaita:
- Olas, sviestu un pienu izņemiet no ledusskapja jau iepriekš, lai tie būtu istabas temperatūrā.
- Sajauciet miltus, cepamo pulveri, garšvielas un sāli. Citā bļodā sakuliet cukuru un sviestu, pievienojiet olas, medu, pienu un sodu samaisiet.
- Sakuliet abas masas līdz viendabīgai masai. Pievienojiet dzērvenes pēc garšas.
- Ieziediet cepamo formu ar sviestu un apkaisiet ar miltiem. Ielejiet tajā mīklu un cepiet 40-45 minūtes 180 grādos.
- Gatavo kēksu var apliet ar glazūru – 3-4 ēdamkarotes pūdercukura sajauciet ar dažiem pilieniem citrona sulas. Masai ir jābūt biezai un necaurspīdīgai.
Labu apetīti!
Avots: adme.ru
Pages: 1 2