Picas un čebureka hibrīds. Recepte, kuru man jautā visi, kas nobaudījuši šo ēdienu

Manā ģimenē vienlīdzīgi mīl picu un čebureku. Un reizēm ir grūti izšķirties, ko no tā pagatavot. Šajā situācijā tika atrasts risinājums – es gatavoju “picerekus” – tā mēs nosaucām šos pīrāgus.

Viņi pārsteidzoši apvieno picas garšu un čebureku divas priekšrocības – plānu, maigu, burbuļojošu mīklu un sulas pilnīgumu. Jūs varat tos pagatavot viegli un ātri, taču esiet piesardzīgs, ja nevēlaties iegūt lieko svaru.

Tie ir tik garšīgi, ka pietiek vienreiz tos izmēģināt, un tos gribēsies vienmēr. Pēc šīs receptes iznāk apmēram 50 pīrāgu, un tiem ir ļoti grūti pretoties.

Sastāvdaļas

Mīklai:

Milti – 3 glāze ar tilpumu 300 gr.

Verdošs ūdens – 1 glāze ar tilpumu 300 gr.

Sāls – 1 tējkarote.

Saulespuķu eļļa – 2 ēdamkarotes.

Pildījumam:

Brinza – 200-300 gr.

Liels ķekars zaļumu (dilles + pētersīļi)

Ķiploki – 6-10 mazas daiviņas

Tomāti – 6 mazi gabali, ir vēlams, lai visi būtu vienādi pēc lieluma un formas.

Cepšanai – saulespuķu eļļa.

Sīkāku pagatavošanas informāciju skaties video.

avots: vkurselife.com

 

Iesaki šo rakstu citiem!
loading...

Pievienot komentāru