Perfekts gardums uz ātru roku! Biezpiena rulete lavašā (fotorecepte)

Paņemiet dziļu trauku un ielieciet tajā biezpienu. Pievienojiet 1 olu un 1 olu baltumu, kārtīgi visu sakuliet. Pēc vēlmes varat pievienot nedaudz cukura. Atlikušo olu dzeltenumu nolieciet malā.

Uzklājiet uz galda lavašu un salieciet uz tā biezpienu. Vienmērīgi uzziediet biezpiena masu uz lavaša virsmas.

Virsū uz biezpiena uzlieciet mellenes un sarullējiet lavašu ruletē.

Cepamo formu noklājiet ar cepamo papīru. Uzmanīgi uzlieciet ruleti uz cepamās formas.

Ar silikona otiņu (vai lāpstiņu) uzmanīgi ieziediet ruleti ar sakulto olu dzeltenumu.

Uzsildiet cepeškrāsni līdz 180 grādiem un cepiet ruleti 25-30 minūtes.

Labu apetīti!

Avots: sovkusom.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment