Pats šokolādīgākais biskvīts. Deserts īsteniem šokolādes faniem

Pagatavošana:

1. Sajauciet 200 g sviesta kopā ar 350 g cukura. Tad pievienojiet olas un pāris šķipsniņas sāls, turpiniet putot. Šajā masā ielej pienu, pievieno soda, visu atkal sajauc.

2. Tagad mīklā ieberiet miltus un 100 g kakao, rūpīgi samaisiet sastāvdaļas ar maisītāju. Dziļo cepšanas trauku, mums tas ir 32 x 24 cm, pārklājiet ar cepamo papīru un vienmērīgi uz tā uzlieciet ar eļļu ieziestas glāzes.

3. Ielejiet mīklu veidnē un nosūtiet to uz cepeškrāsni, kas iepriekš uzkarsēta līdz 180 grādiem. Gatavojiet apmēram 30 minūtes, vadoties pēc mīklas izskata. Tikmēr krēmam sajauciet skābo krējumu, cukuru un kakao.

4. Iepriekš minēto maisījumu silda uz lēnas uguns, līdz cukurs izšķīst. Tad pievienojiet sviestu un labi samaisiet. No nedaudz atdzesētā biskvīta izņemiet glāzes.

5. Sagrieziet desertu kvadrātos, lai katrā gabalā būtu glāzes radītais atvērums. Izvietojiet porcijas uz šķīvjiem, un pēc tam ielejiet glāžu atstātajās tukšajās vietās krēmu.

Pa virsu var uzbērt mandeļu vai kokosriekstu skaidiņas! Šis šokolādes biskvīts patiešām ir īsts baudījums salduma mīļotājiem. Jūs varat pamēģināt izgatavot krēmu no baltās vai piena šokolādes.

 

Arī garšīgi: Biezpiena torte ar augļiem

avots: sovkusom.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment