Par katru Zodiaka zīmi vienā vārdā

Strēlnieks – “autoritāte”

Autoritāte dot pilnvaras sniegt padomus, kuros ieklausīsies cilvēki, bet Strēlnieki – meistari virzīs citus uz pareizā ceļa. Strēlnieks cenšas būt autoritatīva persona, turklāt ne jau varas, bet gan cieņas dēļ. Strēlniekam patīk, kad viņu ciena un ar viņu apspriežas jebkurā jautājumā. Pats Strēlnieks vienmēr cenšas attīstīties un paplašināt redzesloku, lai viņam būtu tiesības audzināt cilvēkus morālajā ziņā. Strēlnieks mācās pie slaveniem guru un uztver informāciju no autoritatīviem avotiem. Tāpēc izrādiet savu cieņu Strēlniekam, pieņemot viņa domas un pārliecības.

Skorpions – “jaudīgs”

Ātrs, intensīvs, bezkaislīgs, viņš neko nedara pa pusei. Skorpions atdod sevi visu un viņa enerģiskā rīcība izraisa spēcīgu reakciju apkārtējos. Skorpionam ir lielas dzīvesspēka rezerves, viņš var pēkšņi pamest to, uz ko gāja vairākus gadus, un aiziet pavisam citā virzienā, jo tā darīt liek viņa sirds. Viņš ir neatkarīgs no sabiedrības stereotipiem, viņam ir vienalga, ko par viņu pateiks citi, Skorpions ir par sevi pārliecināts un savdabīgs. Viņam gribas sekot. Skorpionam patīk radīt jaudīgu priekšstatu uz cilvēkiem un viņš novērtē cilvēku darbības vai nu kā “jaudīgas”vai arī vispār nekādas.

Vēzis – “drošs”

Vēzim piemīt spēcīga intuīcija uz bīstamām situācijām, par ko bieži vien viņu sauc pr bailīgu un nedrošu. Patiesībā intuīcija viņam palīdz atrisināt daudzus jautājumus. Starp citu, Vēzis bieži sajūt apmānu un cenšas neveikt darījumus, kuros viņš zaudēs. Slavenajā “Djatlovas pārejas” tūrīstu grupā vienīgais izdzīvojušais izrādījās Jurijs Judins, Vēzis pēc horoskopa, dienu pirms traģēdijas viņš sajutās slikti un aizbrauca mājās. Viņa intuīcija pareizi sajuta draudošo nelaimi. Vēžiem patīk drošība, padariet viņa dzīvi drošu un ērtu, tad Vēzis atvērsies. Tāpat Vēzis visvairāk sargās no tā, ka kādam no viņa tuviniekiem var draudēt briesmas. Tā kā patiešām iepriecināt Vēzi var ar garantiju, ka ar viņu un viņa bērniem, vecākiem nekas nenotiks. Vārds”drošs” piestāv Vēžiem vairāk par visām pārējām Zodiaka zīmēm.

Zivis – “pasakains”

Zivīm ir bagāta iztēle, viņas dzīvo neparastā pasaulē, pasaulē, kur brīnumi notiek, un sapņi pavisam viegli piepildās. Zivis ir radošuma un iedvesmas zīme, Neptūns – Zivju pārvaldnieks, ir augstākās beznosacījuma mīlestības planēta, tas ir Bezdibeņa simbols, no kurienes rodas viss skaistais un pasakainais. Pasakainā pasaule pastāv ne tikai smalkajā pasaulē, to var radīt arī mūsējā, materiālajā pasaulē. Kādu pasauli radīsiet sev galvā, tādā būsiet arī realitātē, tikai nevajag aizmirst pārlikt kājas un darboties, lai īstenotu iecerēto realitātē. Jo reiz mēs arī nespējām noticēt, ka lidmašīnas var lidot, bet dzelzs – peldēt uz ūdens. Tā kā savu dzīvi padarīt pasakainu ir pavisam reāli, ja pa īstam tam noticam un gribam.

Ūdensvīrs – “oriģināls”

Ūdensvīriem patīk izcelties un nebūt līdzīgiem citiem, viņi darbojas neparasti un katrā lietā izrāda savu radošumu. Turklāt viņiem tas sanāk tik viegli un dabīgi tāpēc, ka Ūdensvīrs saprot, ka viss ģeniālais ir vienkāršs. Ja jūs nevarat izķepuroties no sarežģītas problēmas, vērsieties pie Ūdensvīra, viņš ieteiks vienkāršu un oriģinālu risinājumu, kāds jums pat galvā nebūs ienācis. Ūdensvīrs ir tas cilvēks, kurš saredz atvērtu spraugu logā, kamēr jūs kā muša sitaties pret stiklu. Kāpēc meklēt sarežģītu problēmas risinājumu? Patiesībā viss ir daudz vienkāršāk, nekā liekas, bet mums pašiem patīk visu sarežģīt. Tāpēc vārds “oriģināls” likumīgi pienākas Ūdensvīriem.

Dvīņi – “interesants”

Ak, cik interesanti! – tā sajūsmināti parasti reaģē Dvīņi uz jaunu informāciju. Dvīņi ir ziņkārīgi un vienmēr gatavi uzzināt kaut ko jaunu, viņi ir atvērti zināšanām un visvairāk baidās no garlaicības, rutīnas. Komunicējot ar cilvēkiem Dvīņi cenšas būt katram maksimāli interesanti, tāpēc ar viņiem mēdz būt viegli un patīkami vest sarunas. Esiet tikpat interesanti viņiem, apspriediet pēdējos jaunumus un izzinošo literatūru. Nepieļaujiet garlaicību un neesiet pārāk prasīgi saziņā ar Dvīņiem, citādāk viņi aizbēgs no jums!

avots: golbis.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment