Ņujorkas siera kūka

Gatavošanas gaita:

  1. Uzsildīt cepeškrāsni līdz 175 grādiem. Ar sviestu ietaukot 23 cm lielu apaļo cepampannu.
  2. Vidēja lieluma bļodā sajaukt sasmalcinātos Selgas cepumus ar kausēto sviestu. Cepampannā izveidot kūkas pamatni no cepumiem.
  3. Lielā traukā sajaukt krēmsieru un cukuru līdz masa kļūst vienmērīga. Pieliet klāt pienu un olas citu pēc citas, samaisīt. Pievienot skābo krējumu, vaniļu un miltus līdz masa ir vienmērīga. Ieliet pildījumu jau sagatavotā sasmalcināto ‘Selgas’ cepumu pamatnē.
  4. Apmēram 1 stundu cept cepeškrāsnī. Izslēgt cepeškrāsni un ļaut kūkai atdzist aiztaisītā cepeškrāsnī apmēram 5-6 stundas. Pirms pasniegšanas atdzesēt ledusskapī.

Labu apetīti!

 Avots: allrecipes.com

Leave a Comment