„Neredzamais” ābolu pīrāgs (fotorecepte)

liliwntkeg

2 olas sakuliet ar 80 g cukura līdz nelielām putām. Pievienojiet izsijātus ar cepamo pulveri miltus. Pielejiet klāt saulespuķu eļļu, pienu un konjaku.

jyxdsllbb_s

Ābolus nomizojiet un ar speciālo rīvi sagrieziet ļoti plānās šķēlītēs. Pievienojiet ābolus pie mīklas.

wqxdtqe_77y

Ielejiet mīklu 18 cm lielā cepamā formā un cepiet 30 minūtes 200 grādos.

amrg8vyxeo0

Uzlējumam – sakuliet 1 olu, 2 ēdamkarotes izkausēta sviesta un 80 g cukura. Izņemiet karstu pīrāgu no cepeškrāsns un uzlejiet olas/sviesta masu uz tā, izliekot virsū riekstus. Turpiniet cept vēl 10-15 minūtes. Tad pīrāgu pilnībā atdzesējiet, labāk atstājiet ledusskapī uz nakti.

Labu apetīti!

Avots: vk.com/cook_good

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment