2 olas sakuliet ar 80 g cukura līdz nelielām putām. Pievienojiet izsijātus ar cepamo pulveri miltus. Pielejiet klāt saulespuķu eļļu, pienu un konjaku.
Ābolus nomizojiet un ar speciālo rīvi sagrieziet ļoti plānās šķēlītēs. Pievienojiet ābolus pie mīklas.
Ielejiet mīklu 18 cm lielā cepamā formā un cepiet 30 minūtes 200 grādos.
Uzlējumam – sakuliet 1 olu, 2 ēdamkarotes izkausēta sviesta un 80 g cukura. Izņemiet karstu pīrāgu no cepeškrāsns un uzlejiet olas/sviesta masu uz tā, izliekot virsū riekstus. Turpiniet cept vēl 10-15 minūtes. Tad pīrāgu pilnībā atdzesējiet, labāk atstājiet ledusskapī uz nakti.
Labu apetīti!
Avots: vk.com/cook_good
Pages: 1 2