Gatavošanas gaita:
- Mīklas gatavošana – sajauciet visas mīklas sastāvdaļas, sadaliet 20-22 daļās. Atkarībā no pannas diametra. Sarullējiet mīklas daļas plānos plāceņos un cepiet pannā, uzliekot virsū vāku, abas plāceņu puses.
- Gatavos plāceņus apsedziet ar dvieli, lai tie nekļūtu sausi.
- Krēms: Pienu vāriet, ielejiet olu un cukura masu. Vāriet, līdz olas saraujas. Tad masu atdzesējiet, pievienojiet sviestu, kārtīgi sakuliet, lai masa palielinātos 2 reizes un pievienojiet iebiezināto pienu un vaniļu.
- Ieziežam biskvītus ar krēmu. Biskvītu pārpalikumus sadrupinām un apkaisām tortes malas ar to. Augšu vienkārši ieziežam ar krēmu.
Labu apetīti!
Avots: vk.com/chief.cooker
Pages: 1 2