„Napoleons” bez cepeškrāsns ieslēgšanas!

Gatavošanas gaita:

  1. Mīklas gatavošana – sajauciet visas mīklas sastāvdaļas, sadaliet 20-22 daļās. Atkarībā no pannas diametra. Sarullējiet mīklas daļas plānos plāceņos un cepiet pannā, uzliekot virsū vāku, abas plāceņu puses.
  2. Gatavos plāceņus apsedziet ar dvieli, lai tie nekļūtu sausi.
  3. Krēms: Pienu vāriet, ielejiet olu un cukura masu. Vāriet, līdz olas saraujas. Tad masu atdzesējiet, pievienojiet sviestu, kārtīgi sakuliet, lai masa palielinātos 2 reizes un pievienojiet iebiezināto pienu un vaniļu.
  4. Ieziežam biskvītus ar krēmu. Biskvītu pārpalikumus sadrupinām un apkaisām tortes malas ar to. Augšu vienkārši ieziežam ar krēmu.

Labu apetīti!

Avots: vk.com/chief.cooker

Leave a Comment