Gatavošanas gaita:
- Samīciet mīklu – bļodā izsijājiet miltus, cieti, kakao un ½ tējkarotes cepamā pulvera. Olbaltumus sakuliet līdz noturīgai masai, pievienojiet 2 ēdamkarotes cukura. Vēlreiz sakuliet olbaltumus.
- Dzeltenumus sakuliet ar 3 ēdamkarotēm cukura apjomīgā, gaišā masā. Uzmanīgi samaisiet ar olbaltumiem. Olu masā izsijājiet miltu maisījumu. Uzmanīgi samaisiet visu līdz viendabīgai masai, maisot no apakšas uz augšu.
- Kēksiņu formiņas kārtīgi ieziediet ar augu eļļu, izlieciet katrā 1,5 ēdamkarotes mīklas, izlīdzinot augšiņu.
- Cepiet līdz gatavībai (pārbaudiet ar zobu bakstāmo).
- Pildījumam – vāriet pienā mannā putru, pievienojiet vaniļu.
- Noņemiet no uguns un sakuliet ar maisītāju.
- Mīksto sviestu sakuliet ar cukuru līdz baltai masai un sajauciet ar atdzisušo mannā putru.
- Sakuliet ar mikseri un pievienojiet kokosriekstu skaidiņas, turpinot pastāvīgi kult. Turiet pildījumu ledusskapī.
- Atdzesējiet biskvītus. Paņemiet 2 ēdamkarotes pildījuma un uzklājiet uz viena biskvīta, virsū uzliekot otro biskvītu.
- Ieziediet kūciņas ar saldo krējumu un apkaisiet ar kakao.
Labu apetīti!
Avots: vk.com/best_of_kulinaria
Pages: 1 2