Mutē kūstoša kūka „Espresso” (fotorecepte)

Olas, pusi no cukura un 3 ēdamkarotes silta ūdens sakuliet līdz viendabīgai krēmveidīgai masai.

Samaisiet miltus, kanēli, ēdamkaroti kakao un cepamo pulveri. Izsijājiet maisījumu olu masā.

Samaisiet un pārlejiet kūku formā (24 cm diametrā), kas ir noklāta ar cepamo pulveri.

Izlīdzinām mīklas virsmu, cepam 185 grādos karstā cepeškrāsnī 20 minūtes. Želatīnu aplejam ar aukstu ūdeni.

Kafiju izšķīdinām 30 ml karsta ūdens un ielejam to pie želatīna, samaisām.

Jogurtu ar atlikušo cukuru kārtīgi sakuļam ar mikseri un samaisām masu. Pievienojam pie jogurta kafijas un želatīna masu, kārtīgi sakuļam.

Atdzisušo tortes pamatni pārliekam atpakaļ formā.

Virsū aplejam ar jogurta krēmu un turam ledusskapī 4,5 stundas.

Atdzisušo torti atdalām no formas ar naža palīdzību.

Pirms pasniegšanas dāsni apkaisām ar kakao, sagriežam un pasniedzam.

Labu apetīti!

Avots: vk.com/chief.cooker

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment