Mini tartes ar banānu krēmu

Gatavošanas gaita:

  1. Tartes pamatne – smilšu mīkla. Sasaldētu mīklu plāni sarullējiet plācenī 3-4 mm biezumā, izgrieziet aplīšus cepšanas formiņu izmēros.
  2. Pildījumam vajag smalki sagriezt banānus. Samaisiet biezpienu ar krējumu. Pievienojiet cukuru un samaisiet līdz tas izšķīst. Pievienojiet vanilīnu, tad olu. Izsijājiet caur sietiņu 2 ēdamkarotes miltu un labi samaisiet. Uzsildiet cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
  3. Ielieciet mīklu formiņās, virs mīklas uzliekot banānu gabaliņus. Ielejiet biezpienu krēmu. Augšiņu var apkaisīt ar maltiem riekstiem. Cepiet 20 minūtes, kamēr tartes nekļūst lielākas un neparādīsies garoziņa.
  4. Gatavo desertu var dekorēt ar banānu gabaliņiem.

Labu apetīti!

Avots: adme.ru

Leave a Comment