Gatavošanas gaita:
- Tartes pamatne – smilšu mīkla. Sasaldētu mīklu plāni sarullējiet plācenī 3-4 mm biezumā, izgrieziet aplīšus cepšanas formiņu izmēros.
 - Pildījumam vajag smalki sagriezt banānus. Samaisiet biezpienu ar krējumu. Pievienojiet cukuru un samaisiet līdz tas izšķīst. Pievienojiet vanilīnu, tad olu. Izsijājiet caur sietiņu 2 ēdamkarotes miltu un labi samaisiet. Uzsildiet cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
 - Ielieciet mīklu formiņās, virs mīklas uzliekot banānu gabaliņus. Ielejiet biezpienu krēmu. Augšiņu var apkaisīt ar maltiem riekstiem. Cepiet 20 minūtes, kamēr tartes nekļūst lielākas un neparādīsies garoziņa.
 - Gatavo desertu var dekorēt ar banānu gabaliņiem.
 
Labu apetīti!
Avots: adme.ru
Pages: 1 2
	