Mīlas horoskops visām zodiaka zīmēm septembrim

Svari

Septembris Svariem būs mākoņains. Lai arī nekādas kataklizmas nav gaidāmas, atceries par to, kas notiek tev apkārt. Padomā pirms uzticies citiem. Esi pacietīgs, nepaniko un nepsiho.

Skorpions

Pēc vasaras tev ir iespēja radīt jaunu rutīnu. Cilvēki būs daudz vairāk tendēti pakļauties tev un tavām vēlmēm. Mēnesis lieliski derēs jaunu attiecību uzsākšanai.

Strēlnieks

Septembris būs mierīgs, palutini sevi ar mīļoti nodarbi, lai pasargātu sevi no jauniem un mazāk patīkamiem iespaidiem. Tas būs mēnesis, kurā daudz ko pārdomāsi un skatīsies vecas filmas ērtā dīvānā.

Mežāzis

Septembris Mežāzim būs smags. Kamēr mīlas frontē ir problēmas, velti laiku sev un draugiem. Bet vienlaikus saglabā cerību.

Ūdensvīrs

Dodies ceļojumā, tev nepieciešams uzlādēt savas baterijas. Uzvelc savu pašu ērtāko apģērbu un paņem līdzi cilvēku, ar kuru gribi būt. Mēs garantējam, ka brauciens būs jautrs.

Zivis

Centies būs atklāts ar citiem. Nepieciešams iemācīties aizstāvēt savas vēlēšanās. Ja cilvēks ir patiess un atklāts, tevi sagaida tikai labas dienas, bet pat mazākais mājiens par liekulību tev liks aiziet.

Bet ko no septembra sagaidi tu?

avots: dama.bg

Leave a Comment