Mīlas horoskops visām zodiaka zīmēm septembrim

Mīlestība – visur! Vasara aiziet, bet tās vietā nāk zelta rudens. Bet nebēdājies. Saskaņā ar zvaigznēm, rudens atnesīs daudz panākumu un mīlestības.

Auns

Mīlestība būs tev apkārt, viss sakārtosies tā, lai valdītu romantisks noskaņojums. Centies pavadīt vairāk laika atvaļinājumā, tur tu varēsi satikt vajadzīgo cilvēku.

Vērsis

Vērsim pirmais rudens mēnesis nebūs pats laimīgākais. Nepārpūlies, neprasi no sevis pārāk daudz. Pacenties atrast harmoniju dzīvē.

Dvīņi

Septembra mēnesis tev būs smags, tev liksies, ka pret tevi ir visa pasaule. Bet atceries, ka melnajai svītrai seko baltā, neuztver visu tik tuvu pie sirds.

Vēzis

Septembris būs neizsakāmi labvēlīgs, tu būsi piepildīts ar pozitīvo enerģiju. Nerīkojies impulsīvi, dzīvo esošajā mirklī un izbaudi.

Lauva

Septembris – ideāls laiks, lai izbaudītu romantiskus iespaidus, bet esi uzmanīgs ar pārmērīgām emocijām. Dažādo savu dienas kārtību, atstāj laiku atpūtai.

Jaunava

Tavs smaids atvērs jebkuras durvis. Ļauj romantiskam noskaņojumam tevi apņemt un nodrošināt tikai labas atmiņas. Palutini savu partneri un pavadi 30 neaizmirstamas dienas.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment