Gatavošanas gaita:
- No sākuma sakuliet visas sastāvdaļas pamatnei – sanāks drupačaina mīkla. Tad cieši iespiediet to kūku formā. Cepiet pamatni 170-180 grādos apmēram 10-15 minūtes.
- Tad aplejam želatīnu ar 3-4 ēdamkarotēm auksta ūdens – ļaujam tam uzbriest.
- Tajā laikā sarīvējam balto šokolādi ar krēmsieru (vēlāk to obligāti jāsakuļ ar blenderi), atsevišķi sakuļam saldo krējumu sakuļam ar cukuru. Samaisām abas masas kopā.
- Sildām želatīnu, tad atdzesējam to līdz istabas temperatūrai un iejaucam klāt pie krēmsiera masas. Kārtīgi samaisām.
- Kokosriekstu pamatni pārliekam noņemamā kūku formā, virsū uzlejam pildījumu un ieliekam siera kūku ledusskapī uz diennakti. Atdzisušo siera kūku izņemam no formas un dekorējam pēc vēlmes.
Labu apetīti!
Avots: vkusnodoma.net
Pages: 1 2