Mēli var aprīt! Siera kūka ar ogām angļu gaumē

Gatavošanas gaita:

  1. No sākuma sakuliet visas sastāvdaļas pamatnei – sanāks drupačaina mīkla. Tad cieši iespiediet to kūku formā. Cepiet pamatni 170-180 grādos apmēram 10-15 minūtes.
  2. Tad aplejam želatīnu ar 3-4 ēdamkarotēm auksta ūdens – ļaujam tam uzbriest.
  3. Tajā laikā sarīvējam balto šokolādi ar krēmsieru (vēlāk to obligāti jāsakuļ ar blenderi), atsevišķi sakuļam saldo krējumu sakuļam ar cukuru. Samaisām abas masas kopā.
  4. Sildām želatīnu, tad atdzesējam to līdz istabas temperatūrai un iejaucam klāt pie krēmsiera masas. Kārtīgi samaisām.
  5. Kokosriekstu pamatni pārliekam noņemamā kūku formā, virsū uzlejam pildījumu un ieliekam siera kūku ledusskapī uz diennakti. Atdzisušo siera kūku izņemam no formas un dekorējam pēc vēlmes.

Labu apetīti!

Avots: vkusnodoma.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment