Mandeļu pīrāgs ar zemenēm

Gatavošanas gaita:

  1. Sajauciet sausās sastāvdaļās – 2 miltu veidus, sāli, cukuru un vaniļu. Pievienojiet mīkstu sviestu un mīciet masu līdz izveidojas mīkla.
  2. Sadaliet mīklu uz divām daļām – viena daļa ir 2/3 no mīklas, otra daļa – 1/3. Mazo mīklas gabalu ielikt ledusskapī.
  3. Tajā laikā lielāko gabalu sarullējiet 20 cm lielā kvadrātā un izlikt to uz cepamformas, kas ir noklāta ar cepampapīru.
  4. Uz mīklas uzlieciet uz pusēm sagrieztas zemenes un apkaisiet to ar mandelēm.
  5. Virsū sadrupināt otru mīklas daļu, tā, lai izskatītus pēc drupačām virs ogām, cept 180 grādos 35 minūtes.

Labu apetīti!

Avots: kitchenmag.ru

Leave a Comment