Gatavošanas gaita:
- Sajauciet sausās sastāvdaļās – 2 miltu veidus, sāli, cukuru un vaniļu. Pievienojiet mīkstu sviestu un mīciet masu līdz izveidojas mīkla.
- Sadaliet mīklu uz divām daļām – viena daļa ir 2/3 no mīklas, otra daļa – 1/3. Mazo mīklas gabalu ielikt ledusskapī.
- Tajā laikā lielāko gabalu sarullējiet 20 cm lielā kvadrātā un izlikt to uz cepamformas, kas ir noklāta ar cepampapīru.
- Uz mīklas uzlieciet uz pusēm sagrieztas zemenes un apkaisiet to ar mandelēm.
- Virsū sadrupināt otru mīklas daļu, tā, lai izskatītus pēc drupačām virs ogām, cept 180 grādos 35 minūtes.
Labu apetīti!
Avots: kitchenmag.ru
Pages: 1 2