Ielejiet raugu siltā ūdenī, ļaujiet tam iesūkties.
Atsevišķā bļodā sakuliet pienu ar olu, pievienojiet 1 ēdamkaroti eļļas, cukuru un sāli. Ielejiet tur gatavo raugu.
Pievienojiet klāt pie pārējām sastāvdaļām miltus un samīciet mīklu. Tam ir jābūt viendabīgam, nedaudz lipīgam.
Apsedziet bļodu ar mīklu un ielieciet to uz stundu siltā vietā.
Kad mīkla būs gatava, sāciet veidot bulciņas. No dotām sastāvdaļām jums sanāks apmēram 12 bulciņas.
Noklājiet cepamo formu ar cepamo papīru un ieziediet to ar augu eļļu. Salieciet bulciņas 1-2 cm attālumā un atstājiet uz 30 minūtēm.
Tajā laikā uzsildiet cepeškrāsni līdz 190 grādiem. Izkausējiet sviestu un ieziediet ar to bulciņas virsmu. Cepiet tās 30 minūtes līdz skaistai zeltainai krāsai.
Labu apetīti!
Avots: sovkusom.ru