Gatavošanas gaita:
- Aukstā pienā ielejiet mannu. Pastāvīgi maisiet.
- Vāriet līdz putra sabiezē (5 minūtes vai mazāk). Atdzesējiet (pēc atdzesēšanas masa stipri sabiezēs – tas ir normāli).
- Dzeltenumus sakuliet ar 100 g cukura un ielejiet to biezpienā, pievienojiet vaniļu. Sakuliet masu ar mikseri.
- Pievienojiet atdzisušo mannā putru un atkal samaisiet.
- Atsevišķi sakuliet olbaltumus ar 50 g cukura un pievienojiet to mīklai. Samaisiet.
- Ielejiet mīklu ar sviestu ieziestā cepamā formā.
- Cepiet 180 grādos uzsildītā cepeškrāsnī. Kūka ir gatava, kad virsū parādās brūnēja garoza un zobu bakstāmais izvelkas no kūkas sauss. Atdzesējiet un pasniedziet.
Labu apetīti!
Avots: eda.ru
Pages: 1 2