Maigs biezpiena pudiņš-sacepums – superātrs deserts tējai!

Gatavošanas gaita:

  1. Aukstā pienā ielejiet mannu. Pastāvīgi maisiet.
  2. Vāriet līdz putra sabiezē (5 minūtes vai mazāk). Atdzesējiet (pēc atdzesēšanas masa stipri sabiezēs – tas ir normāli).
  3. Dzeltenumus sakuliet ar 100 g cukura un ielejiet to biezpienā, pievienojiet vaniļu. Sakuliet masu ar mikseri.
  4. Pievienojiet atdzisušo mannā putru un atkal samaisiet.
  5. Atsevišķi sakuliet olbaltumus ar 50 g cukura un pievienojiet to mīklai. Samaisiet.
  6. Ielejiet mīklu ar sviestu ieziestā cepamā formā.
  7. Cepiet 180 grādos uzsildītā cepeškrāsnī. Kūka ir gatava, kad virsū parādās brūnēja garoza un zobu bakstāmais izvelkas no kūkas sauss. Atdzesējiet un pasniedziet.

Labu apetīti!

Avots: eda.ru

Leave a Comment