Maigākās biskvīta kūciņas (fotorecepte)

8Ynlr9DElFQ

Biskvītam – olas, cukuru un vaniļas cukuru ieberiet traukā. Kuliet lielā ātrumā 3 minūtes. Pievienojiet pienu un vēlreiz kuliet lielā ātrumā 3 minūtes.

_PuXeNCETuo

Tad pievienojiet eļļu, cepamo pulveri, miltus. Samaisiet līdz viendabīgai masai.

12iqTdlw4cc

Ielejiet mīklu 19×19 cm lielā formā, kas ir noklāta ar ieeļļotu cepamo papīru.

W-pzcWcMBnU

Cepiet 180 grādos 30 minūtes. Izņemiet, ļaujiet biskvītam nedaudz atdzist, apveliet un noņemiet papīru.

Mērcei – pienu, cukuru, kakao un šokolādi ielieciet nelielā katliņā, vāriet. Atdzesējiet līdz istabas temperatūrai (mērcei ir jābūt šķidrai).

HzTaw-syQN0

Biskvītu sagrieziet 16 kubiņos.

XzX97MTFtiA

Iemērciet gabaliņus mērcē, katru gabaliņu turot iemērktu 15 sekundes vai ilgāk.

-foJvYgwirI

Ļaujiet liekai mērcei notecēt un tad apveliet gabaliņu kokosriekstu skaidiņās.

Tvpo4ksEHf0

Uzlieciet uz trauka, virsmu nedaudz aplejiet ar mērci un apkaisot ar skaidiņām. Atkārtojiet šos soļus ar visiem gabaliņiem. Ēst var uzreiz!

Labu apetīti!

Avots: vk.com/best_of_kulinaria

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment