Biskvītam – olas, cukuru un vaniļas cukuru ieberiet traukā. Kuliet lielā ātrumā 3 minūtes. Pievienojiet pienu un vēlreiz kuliet lielā ātrumā 3 minūtes.
Tad pievienojiet eļļu, cepamo pulveri, miltus. Samaisiet līdz viendabīgai masai.
Ielejiet mīklu 19×19 cm lielā formā, kas ir noklāta ar ieeļļotu cepamo papīru.
Cepiet 180 grādos 30 minūtes. Izņemiet, ļaujiet biskvītam nedaudz atdzist, apveliet un noņemiet papīru.
Mērcei – pienu, cukuru, kakao un šokolādi ielieciet nelielā katliņā, vāriet. Atdzesējiet līdz istabas temperatūrai (mērcei ir jābūt šķidrai).
Biskvītu sagrieziet 16 kubiņos.
Iemērciet gabaliņus mērcē, katru gabaliņu turot iemērktu 15 sekundes vai ilgāk.
Ļaujiet liekai mērcei notecēt un tad apveliet gabaliņu kokosriekstu skaidiņās.
Uzlieciet uz trauka, virsmu nedaudz aplejiet ar mērci un apkaisot ar skaidiņām. Atkārtojiet šos soļus ar visiem gabaliņiem. Ēst var uzreiz!
Labu apetīti!
Avots: vk.com/best_of_kulinaria